Connect plus · copii · servicii

Explorăm aplicații

Tehnologia este natura omului modern.

În timp ce pentru mulți dintre noi, tehnologiile informaționale înseamnă o serie de echipamente, precum laptop-uri, tablete, table interactive etc., destinate pentru prezentări sau pentru calcul tabelar, navigare pe internet sau alte activități destinate acestui larg spectru, pentru noi, cei de la filiala „Nicolae Titulescu” tehnologiile informaționale reprezintă îmbinarea plăcutului cu utilul. Vă prezentăm unul dintre serviciile noastre de bază care este pe placul utilizatorilor și anume „Explorăm aplicații”.

  Serviciul „Explorăm aplicații” are priză la cititor. În fiecare zi de miercuri biblioteca se transformă într-un laborator de explorare, unde instruirea și curiozitatea  se îmbină armonios cu jocul ludic și buna dispoziție. Utilizarea corectă a aplicațiilor educaționale  are un șir de beneficii asupra copiilor:
– îmbunătățește gândirea creativă,
– îmbunătățește cunoștințele,
– dezvoltă comunicarea în grup…
Până în prezent participanții serviciului au utilizat un șir de aplicații, cum ar fi : Video Maker, Google Earth, Aplicația Crello, Toonastic, Book Creator, Collage Maker, Photo editor.
Scopul serviciului este de a oferi abilități utilizatorilor de a utiliza creativ tabletele, de a deveni mai competitivi în mediul online, dar și pentru a dezvolta competențe de cunoaștere și utilizare a aplicațiilor educaționale.

Vă așteptăm cu drag!

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s