Chișinăul citește · copii

Copii Chișinăului citesc

„Lectura, iată învăţătura cea mai bună” (A. Pușkin)

Uf! Ghid de convietuire cu fratii si surorile mai mici – Ionela Hadarca

Cartea „UF! Ghid de convietuire cu fratii si surorile mai mici”, de Ionela Hadarca, inclusă în programul de lectură ”Chișinăul citește”, ediția a XVIII- a, este deja îndrăgită atât de copii Chișinăului, cât și de părinții lor. Din motiv că își are stilul său original, sfaturile utile și simțul umorului și încă dă răspuns la o sumedenie de întrebări. Talentata autoare a declarat sincer:„Această carte a fost gândită, cu mult drag, pentru frații și surorile mai mari ca să-i înțeleagă pe cei mici. Și pentru cei mici, ca să știe cum îi privesc cei mari. Și pentru părinți, ca să aibă cu să-și ocupe odraslele în seri lungi de carantină. Dar în primul rând, ca să aducem voie bună în casele voastre și multe-multe teme de discuție!”

Citim și discutăm utila carte împreună cu familia – Victoria Gore (mămica) și Dragoș și Ermina (copiii). În fiecare marți cititorii noștri fideli ne bucură cu o lectură publică însoțită de întrebări, răspunsuri și jocuri distractive. Pentru o lectură mai profundă am invitat-o și pe psihologul Nadejda Gogu, care îi ghidează în cadrul activităților pe elevii clasei a 4-a de la gimnaziul „N. Costin.” Da, avem ce învăța din ghidul de convețuire propus copiilor chișinăuieni.

Expozițiile tradiționale și virtuale organizate cât mai creativ și mai original loializează și atrag cititorii spre cartea Ionelei Hadârcă „Uf! Ghid de convietuire cu fratii si surorile mai mici.”

Suntem în așteptarea întâlnirii cu autoarea, dar până atunci citim împreună, dragi copii și părinți!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s