Bătălia cărților · impresii de lectură

Bătălia cărților: „Să nu spui niciodată pentru totdeauna” de Jennifer L. Armentrout

,,Pentru toți cei care își caută cuvintele și pentru cei care le-au găsit.

Jennifer L. Armentrout

„Să nu spui niciodată pentru totdeauna” este o poveste a doi tineri, Rider și Mallory, care au în spate experiențe infricoșătoare trăite în copilărie într-un centru de plasament. Ea a învățat că cea mai bună armă a sa este tăcerea. El a promis că o va proteja pentru totdeauna. Ei considerau că legătura care îi unește este indestructibilă. Dar drumurile lor se despart brusc. Fiecare dintre ei încearcă să lase trecutul în urmă și să se axeze pe viitor. Rider și Mallory se reîntâlnesc la liceu și împreună găsesc remediu pentru dificultățile și problemele pe care le au. Acest remediu se dovedește a fi prietenia și iubirea.

,,Durerea și supărarea nu erau pentru totdeauna.
Acel ,,pentru totdeauna” nu mai era o problemă.
Pentru totdeauna erau bătăile inimii mele și speranța pentru ziua de mâine. Pentru totdeauna era raza de soare care se ivea după fiecare nor întunecat, oricât de negru și dens era. Pentru totdeauna înseamnă să știi că momentele de slăbiciune sunt trecătoare. Înseamnă să știu că sunt puternică… Pentru totdeauna era pur și simplu o promisiune de mai mult.
Și pentru acel ,,pentru totdeauna” era nevoie de timp.
Iar eu nu mai puteam aștepta pentru totdeauna.”

Jennifer L. Armentrout ne surprinde cu o poveste fermecătoare despre o tânără curajoasă care luptă pentru a-și exprima adevărul dintr-un refugiu al tăcerii. O poveste în care trecutul schimbă prezentul. O poveste emoționantă despre viață, prietenie, empatie, iubire.

„Să nu spui niciodată pentru totdeauna” nu este doar o poveste ci și o lecție de viață. Orice persoană, oricât de puternică ar fi, poate fi afectată de traumele din copilările. Maillory a învățat că în viață nu există doar întuneric și rău, speranța și lumina pot apărea atunci când nu crezi că mai este posibil.

Cartea „Să nu spui niciodată pentru totdeauna” este inclusă în concursul „Bătălia cărților” pentru categoria de vârstă 15-18 ani. Vă invităm la lectură!

Armentrout, L. Armentrout „Să nu spui niciodată pentru totdeauna”. – București: Editura Epica, 2018. – 476 p.

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s