colecții · copii · creativitate

Să pictăm

Dezvăluie-le tuturor talentul tău de artist și pictează cât mai frumos aceste personaje simpatice! Folosind pensula și un strop de fantezie poți da culoare întâmplărilor din această carte.

Aveți la dispoziție trei cărți de colorat cu pensula și acuarele, și anume:

  • ,,Să pictăm cu Masha”
  • ,,Să pictăm aventurile Mashei”
  • ,,Să pictăm cu Minnie”

Desenând și pictând, dragă cititor, îți dezvolți creativitatea și îți îmbunătățești abilitățile fizice, cognitive și emoționale. Deși, poate, nu este evident, desenul ajută la dezvoltarea frizică. În momentul în care desenezi sau pictezi, îți antrenezi abilitățile motorii fine. În acest fel, îți va fi mai ușor să faci activități care presupun un grad ridicat de finețe. Un alte beneficiu fizic al desenului este antrenarea coordonării mâna-ochi. Această abilitate este foarte importantă atunci când înveți să scrii sau când practici sporturi.

Mașa și ursul  este un serial de animație produs în Rusia, care îi are ca personaje principale pe un urs și o fetiță care își trăiesc viața plină de aventuri într-o pădure. Minnie este un personaj de desene animate, un șoricel, ce este prietena lui Mickey Mouse.

Cu siguranță cunoașteți aceste personaje de desene animate. Dacă doriți să dați culoare aventurilor din aceste cărți, vă invităm la bibliotecă.

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s