colecții · literatură

Bunele maniere sau Cartea virtuțiilor

Lumea modernă dispune de numeroase mijloace pentru a depăși distanțele și timpul și a ne oferi posibilitatea să comunicăm, să avem acces la informații, produse culturale. Dar cu toate aceste lucruri nu trebuie să uităm, că unde nu ne-am afla trebuie să ne arătăm fața noastră și anume bunele maniere, cei șapte ani de acasă.

Cu această ocazie vă prezintăm o carte recent apărută la noi în bibliotecă, este vorba despre  ,,Bunele maniere sau Cartea virtuțiilor” de Oreste Tărîță. Apărută la editura „Pontos”, cartea este „…un adevărat izvor privind bunele maniere, este un manual practic pentru copii, adolescenți, persoane din orice sferă de activitate umană și toți cei indrăgostiți de lumea fascinantă a bunelor maniere și de frumoasele valori comportamentale”

Bunele maniere, adresat mai mult  elevilor, prezintă o ofertă deosebită, interesantă și accesibilă în îndrumarea și cizelarea comportamentului elevilor din clasele primare.

 Însușirea manierelor și a comportamentului civilizat are o semnificație aparte, întrucât promovează autocontrolul și sporește respectul față de cei din jur. Bunele maniere contribuie la crearea unui mediu armonios, de ordine și de respect.  

Vă invităm la lectură, dragi cititori!

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s