Clickaculator · copii · servicii

Serviciul „Clickaculator” te așteaptă..

   În fiecare zi de vineri în cadrul bibliotecii se desfășoară serviciu Clickalculator, care are priză la utilizatori. Pe parcursul instruirilor realizate copiii au fost familiarizați cu următoarele teme: „Utilizarea periferiilor și altor accesorii”, „Printarea și scanarea unui document în calculator”, „Utizarea Internetului”, „Sistemul operațional Windows 10” , „Crearea diplomelor și a felicitărilor în Canva”etc. Util și creativ este programul Microsoft Office„Formatarea textului”, „Setarea parametrelor paginii”, „Aplicarea unei borduri la pagină”, „Crearea diplomelor” – toate aceste subiecte au fost studiate cu interes de către micii cititori, ce îmbină armonios teoria cu practica.
În cadrul instruirii din săptămâna aceasta cu pași mici, dar siguri, învățăm programul Microsoft Office Publisher, care este un program pentru machetare (aranjare în pagină) oferit de compania Microsoft în care se pot realiza fișiere mai puțin pretențioase, ce necesită de obicei imprimare pe laser: invitații, broșuri, cărți de vizită, anunțuri, fluturași, pliante, prospecte.
 E îmbucurător faptul că copiiilor le place ceea ce învăță, sunt curioși, entuziasmați, dornici de a descoperi faimoasa lume a tehnologiilor informaționale. Dacă încă nu ești înscris la serviciul nostru, fuguța la biblioteca! Clickalculator te așteaptă și pe Tine!

 

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s