colecții · expoziţii

Colecția „Poveștile copilăriei”

Ce ar fi fost copilăria noastră fără povești? Desigur, mai săracă și mai puțin fermecătoare. Poveștile sunt o modalitate plăcută și eficientă de a transmite copiilor noștri lecții de viață. De a-i învăța să distingă binele de rău, de a urma calea cea bună în viață.

 Povestile copilariei cuprinde o selectie a celor mai cunoscute si apreciate povesti, redate cu ajutorul unui limbaj frumos, de autori remarcabili.    Cine isi poate imagina copilaria fara povesti precum: Scufita Rosie, Hansel si Gretel, Alba ca Zapada, Motanul Incaltat, Craiasa Zapezii, Cenusareasa, Ratusca cea urata si multe altele.

Departe-departe, peste nouă mări și nouă țări, se află o împăție fermecată, în care trăiesc zâne bune și cotoroanțe bătrâne, prinți viteji și preafrumoase. Răsfoiește paginile volumelor din această nouă serie de povești clasice frumos ilustrate și pătrunde pe țărânul fermecat al fanteziei. În aceste voleme vă veți întâlni cu: Prințul Fericit, prietenul credincios, Privighetoarea și trandafirul, Crăiasa Zăpezilor care îți va deschide drumul, Frumoasa din pădure adormită, Riquet cel Moțat și barbă Albastră, Motanul încălțat, Piele de măgar, darurile zânei, Fluierașul din Hamelin, Povestea lui Muck cel Mic, Califul – barză, Cenușăreasa, Degețel, Baba Dochia, Lebedele sălbatice, Rățușca cea urâtă, Alba -ca-zapada și cei șapte pitici, Scufița Roșie, Amnarul, Croitorașul cel viteaz, Ali-Baba și cei patruzeci de hoți .

Lectură plăcută vă dorim dragi cititori.

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s