Aniversări · personalități · scriitori

Aurelian Silvestru – semănătorul de cuvinte și gânduri bune

Scriitorul, psihologul, publicistul și pedagogul Aurelian Silvestru este îndrăgit de mic și mare. Cărțile autorului își au farmec unic, sunt pline de înțelepciune, bunătate și credință.

Cartea Cel rătăcit înainte de a fi un roman de aventuri, o poveste de dragoste, o „arenă” a emulaţiilor intelectuale rafinate, este un sondaj analitic al existenţei basarabene postsovietice, având în centru Omul, Credinţa, Biserica, relaţia Biserică-Politică-Putere şi fiind o pledoarie pentru Bine, Adevăr, Demnitate: „Nu-L supăra pe Dumnezeu. Lumea este imperfectă. Contează, însă, nu cum o găseşti când vii, ci cum o laşi când pleci… Încearcă să laşi în urma ta lucrurile un pic mai bune decât le-ai găsit! Şi nu uita că Binele şi Adevărul au fost şi trebuie să rămână împreună…” 

Volumul Cu gândul la tine cuprinde o serie de proze scurte (eseuri/povestiri) cu referire la momentele remarcabile din viata unor mari personalități ale lumii. Scrisă într-un stil simplu și accesibil, cartea este plină de învățăminte. Este foarte captivantă, se citeste ușor și poate fi o sursă bună pentru îmbogățirea culturii generale a tinerilor cititori.

A doua șansă include povestiri si parabole pentru copii cu un pronunțat mesaj educațional și moral-spiritual. O carte pentru suflet.
„Se spune că odata, demult, un potop a pustiit un continent intreg. Putinii supravetuitori s-au strans la un loc si au prins a-și plânge de milă. Erau singuri. Singuri în tot Universul..”
(Aurelian Silvestru )

Şi tu eşti singur este un thriller psihologic,
care conţine patologii psihologice, deznădejdi sentimentale, confesiuni nedesluşite, melancolii amare.
E o carte despre singurătatea lumii, dedicată celor solitari, semenilor care, chiar dacă se află zilnic sau clipă de clipă înconjuraţi de multă lume, – sunt singuri.

Cărțile scriitorului Aurelian Silvestru vă așteaptă pe rafturile bibliotecii noastre!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s