artă · Chișinău · informație

„Carla’s Dreams” – o formație apreciată de melomani

Îi cunoaște toată lumea: sunt din Chișinău, s-au lansat oficial în 2012, cu albumul „Hobson’s Choise.” Și au creat istorie, adunând pe You Tube milioane de vizualizări, în deosebi, la piesele „Sub pielea mea” și „Imperfect„, acestea fiiind preferatele fanilor din Republica Moldova și de peste hotarele ei. Trupa colaborează cu mai mulți artiști români, precum Inna sau Antonia. Trupa a evoluat pe scena Arenelor Romane din București, în primăvara anului 2016. „E cel mai mare concert full live Carla’s Dreams din România de până acum.” – a declarat solistul trupei.

Carla’s Dreams este un proect inedit și prin simplul fapt că nu sunt cunoscute multe aspecte despre membrii trupei. Pentru ei, pictatul pe față ca măsură a ascunderii identității nu a fost o opțiune, ci unica metodă să-și păstreze anonimatul și să limiteze expunerea personală. Alegerea machiajului este diferit de fiecare dată, în funcție de starea de spirit a membrilor trupei.

La primele lor concerte, au reușit să adune doar câteva sute de spectatori. Ulterior, publicul lor a ajuns la câteva milioane.

Au colaborat doar cu nume de top feminine din industria muzicală românească: Delia, Inna, Antonia.

Ideea proectului „Carla’s Dreams” provine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele personajului, în original, este Karla. În plus, cuvântul „Carla” este un acronim, a cărei semnificație e știută doar de trupă. Probabil că o vor face publică cândva.

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s