Aniversări · scriitori · sărbătoare · Ziua Bibliotecii

42 ani în seviciul comunității

Eu, biblioteca „N. Titulescu,” în luna mai, anul curent, am împlinit 42 de ani de la inființare. 42 ani sunt în serviciul comunității. Mă bucur, am de toate: cititori, servicii, cărți, tehnologii informaționale, parteneri, prieteni, colegi, decor, grădină etc.

Ziua mea de nașrere a fost fantastică, variată, inflorită, însorită, îndulcită de tot se s-a întâmplat. Au venit rând pe rând să mă felicite cititorii, prietenii, partenerii mei fideli. Participanții flashmobul-ui „Vino cu noi la bibliotecă”au vestit întreg sectorului Botanica că au o bibliotecă preferată, îndemnâdu-i pe trecători să se alinieze în lista celor care merg la bibliotecă. Dar cât de colorată a fost întâlnirea cu scriitoare Emilia Plugaru. Recitalul de poezie, desenele, cântecele, dansurile picilor liceului „Iulia Hasdeu” s-au încadrat de minune cu decorul și sufletul meu colirat. Cu creații proprii despre carte, lectură, prietenie m-au surprins de-a binelea elevii liceului „Mircea cel Bătrân.” Sunt atât de talentați, adevărați poeți, nu în zădar îmi calcă pragul ani de-a rândul. Toate acestea capodopere, impresii, felicitări și-au găsit loc în noua boxă de idei realizată cu drag de partenerul nostru devotat – Centrul pentru copii și tineret „Sparta.” Tot ei au venit cu cele mai frumoase postere, desene cu genericul „Biblioteca în viziunea copiilor.” Mi s-a umplut sufletul de bucurie de la cele auzite și văzute. Iar prezentarea serviciilor moderne a fost una inedită, din motivul că în ajun de sărbătoare am beneficiat de o reparație și acum totul este altfel. Mai modern, mai colorat, mai creativ! (dacă v-am intrigat nu rata șansa să vii pe ospețe)

Împreună cu mine înflorește și grădina mea. Toate florile sunt pentru voi, dragii mei cititori! E minunat să fii o Bibliotecă, afirm eu cu sinceritate la cei 42 de ani ai mei!

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s