copii · impresii

Impresiile cititorilor de la „Vocea Utilizatorului”

 Impresiile cititorilor de la „Vocea Utilizatorului” denotă faptul că biblioteca este utilă, atractivă, colorată, variată cu miros de carte, serviciii, programe, activități, jocuri, surprize și emoții.   Vă invităm să călătoriți doar prin câteva:

„Povestea mea a început de mică în biblioteca „Nicolae Titulescu”.
Îmi place să vin în acest lăcaș al cărților pentru că simt că fac parte din familia dată.
Fac totul cu drag : citesc, comunic, ma implic în activitățile bibliotecii, particip la ședințele din cadrul serviciilor „Bibliocroitoraș”, „Să re-auzim povestea”. Ce aș dori să experimentez?
-BiblioCinema;
– Un serviciu legat de psihologie „Cunoaștete pe tine însuți”.
La bibliotecă găsesc totul”.
(Chișlaru Valeria)

„Sunt Slobodeniuc Ecaterina, și am o poveste de lungă durată la biblioteca „Nicolae Titulescu”, pentru că sunt o cititoare fidelă, particip la serviciul „Bibliocroitoraș” și vreau pe viitor să devin un designer vestimentar bun, îmi doresc la biblioteca mea un ansamblu muzical, deoarece îmi place să cânt”.

„Mă numesc Savițchi Adriana. Frecventez des biblioteca, dar îmi place în deosebi ziua de joi, pentru că  are loc serviciu „Să re-auzim povestea”, unde copii înscenează povești îndrăgite, am fost și eu de câteva ori în rol de actor. Aș vrea să experimentez dansuri moderne”.

„Mă numesc Melinte Iuliana. Morala poveștii mele legată de bibliotecă este următoarea: biblioteca te face mai inteligent, mai instruit și mai bogat. Aș vrea să particip la un serviciul legat de modeling și să-mi aprofundez cunoștințele în domeniul limbilor străine. Nu găsesc unele manuale legate de programul școlar.”

„Sunt Vântuleac Ilie, cititorul fidel al bibliotecii „Nicolae Titulescu”. Povestea mea la bibliotecă este una frumoasă, pentru că aici practic am crescut, am învățat, am visat. Mă instruiesc și până în prezent în cadrul serviciilor „Clickaculator”, „Explorăm aplicații”.
Aș vrea să experimentez Robotehnica, pentru că îmi place tehnologiile informaționale.
La bibliotecă mea preferată găsesc totul. Mulțumesc că exiști, dragă bibliotecă”.

„Îmi place la bibliotecă pentru că am posibilitatea să învăț calculatorul, cum se elaborează un document, o prezentare Power Point, o diplomă, mama s-a bucurat de diploma făcută de mine pentru titlul „Cea mai bună mamă.” Împrumut cărțile de care am nevoie la școală”.
     (Gheorgița Deniza)

„Îmi place biblioteca „Nicolae Titulescu,” pentru că găsesc o atmosferă caldă și primitoare, avem parte de surprize, dulciuri, ceai și sfaturi înțelepte. Vă mulțumesc. Practic nu-mi lipsește nimic la biblioteca mea preferată”. 
  (Moguș Anastasia)

„De biblioteca „Nicolae Titulescu” sunt legat din clasa întâi. Aici mă simt minunat, citesc cărți fantastice și de aventură, mă joc cu prietenii, învăț calculatorul și aplicații la tabletă, aș mai dori și o masă de tenis, pentru că imi place tenisul”.
  (Golban Alexandru)

„Biblioteca „Nicolae Titulescu” pentru mine e a doua casă, vin practic în fiecare zi și mă ocup cu lucruri frumoase. Îmi place serviciul „Explorăm aplicații”, pentru că învăț aplicații interesante. E amuzant și vesel, mi-aș dori o bibliotecă mai mare cu mai multe săli de joacă”.
       (Calciu Mădălina)

„Îmi place biblioteca „Nicolae Titulescu”, o consider o poveste adevărată. Pot găsi orice carte de care am nevoie, particip la serviciile „Bibliocroitoraș”, „Explorăm aplicații”, și la alte activități, am o comunicare frumoasă cu doamnele bibliotecare. Mulțumesc”.

            (Leahu Corina)

 

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s