literatură · povești

Surprize pentru copii

ROOSSA! CELE MAI BUNE CĂRȚI DIN LUME!

Împărăția poveștilor frumoase

Roossa-Books-36-428x600 Dragi Copii mari și mici, stimați și scumpi Părinți și Bunici! Cartea „Împărăția poveștilor frumoase” vă oferă o nouă ocazie de a-i cunoaște și ai recunoaște pe eroii: Ivan-Țarevici, Maria Muromeeva, Albă-ca-Zăpada, viteazul Fiodor Cap-Tare, Preafrumoasă-cosiță de mătase, Kay și Gerda, fratele Vulpoi și fratele Iepuroi, Motanul-Solomon și multe alte personaje dragi Copilăriei. Eroii poveștilor ne povățuiesc să fim mai buni, mai înțelepți, mai onești și mai curajoși. Basmele nu sunt niște simple fantezii! Poveștile Lumii – ruse, ucrainene, belaruse, daneze sau americane – toate moștenesc înțelepciunea adunată de veacuri și transmisă din tată în fiu.                                                   Citiți cartea Împărăția poveștilor frumoase și veți trăi  clipe minunate!

Împărăția poveștilor frumoase. – S.I., s.a. – 138 p.

Împărăția oglinzilor strâmbe

IMG_5806-82Ce-ar fi dacă ne-am privi și pe noi din când în când de la distanță, analizându-ne neajunsurile și slăbiciunile? Ne va ajuta o călătorie riscantă într-un spațiu miraculos situat de partea cealaltă a unei oglinzi vechi să devenim mai buni, să ne debarasăm de cucoana lene și să înțelegem ce înseamnă o prietenie adevărată? Veți afla acest lucru din celebra poveste semnată de clasicul literaturii pentru copii Vitali Gubarev, pe care v-o propunem acum într-o nouă traducere, actualizată. Textul este însoțit de imagini viu colorate, executate profesionist, care vor fi negreșit pe placul picilor, dar și a

Povești europene. – S. I., s.a. – 145 p.

Povești Europene

povesti-europene     „A fost odată un împărat și o împărăteasă. Aveau de toate, dar soarta nu s-a îndurat să le dăruiască urmași. Casa era pustie și ei deveneau tot mai triști. Timpul se scurgea, iar așteptarea le era zadarnică. Când părea că n-a mai rămas niciun strop de nădejde, împărăteasa a adus pe lume o fetiță. Era o minune de copilă și măria sa nu-și încăpea în piele de bucurie…”

Ce se va întâmpla în continuare veți găsi în poveste.

Povești europene. – S. I. , s.a. – 145 p.

         

Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s