‪‎bibliotecahasdeu‬

Culoarea soarelui

Si cui i-o fi trecut prin cap să numească culoarea galbenă simbol al despărțirii ? Nu cred că a fost o idee fericită. Pe nedreptate a fost obijduită culoarea galbenă care în realitate este purtător al energiei pozitive. Doar aceasta e culoarea Soarelui – sursa cea mai importantă a vieții pe pământ. Fără soare slăbim, ne istovim fizic și moral. Deaceea e foarte util să ne expunem zilnic soarelui cel puțin câte 20 de minute. Atunci va dispărea apatia, va crește imunitatea și buna dispoziție!
Nimic nu poate înlocui lipsa luminii solare, însă, pentru a o compensa cât de cât, puteți să vopsiți pereții în culoare galbenă. Această culoare susține activitatea creerului, de aceea este util s-o folosiți la decorarea cabinetului. Prezența ei este de dorit acolo unde doriți să simțiți libertatea gândirii să stimulați o discuție. Este bine să faceți lecțiile îmbrăcați în maiouri, pulovere galbene, îmbrăcați haine galbene la exzamene – aceasta vă va ajuta să eliminați încordarea, să vă concentrați , să fiți mai atenți…
Culoarea galbenă oferă sprijin bolnavilor, mai cu seamă celor grav bolnavi, care deja au pierdut speranța de a se vindeca. Pereții vopsiți în nuanțe galbene binevoitoare, hainele  galben aprinse, lenjeria și accentele galben – oranj în odaia bolnavului vor asigura susținerea morală a lui și îi vor oferi speranțe de însănătoșire.
Persoanele care preferă culoarea galbenă au tendența de a analiza si a aprecia totul. Pentru a înțelege un fenomen, ei trebue să înțeleagă logica lui. Acestor persoane le este proprie tendința spre originalitate și diversitate. Ei au simțul creativ extrem de dezvoltat,  doresc să se manifeste în artă, literatură, muzică și vorbesc  extrem de mult.
Îndrăgostiții de galben sânt flexibili, convingători, își cunosc foarte bine posibilitățile și capacitățile, se pricep de minune să planifice acțiuni și să analizeze situații.

Bucurați -vă   de culoarea galbenă din bibliotecă, dragi cititori!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s