Activităţi

Familii frumoase

Familia este biserica de acasă, a afirmat Sfântul Ioan Gură de Aur. Ne-am convis de aceasta după ce am discutat cu două familii minunate.

Dragi cititori, în contextul Programului Ne vedem la bibliotecă cu familia, vă prezentăm două familii, de la care am învățat lucruri deosebite despre dragoste, răbdare, valori, relația copii-părinți, planuri de viitor, dar și despre beneficiile vizitelor la bibliotecă 🙂

Familia Saviuc: tata – Serghei (programist), mama – Elena (profesoară) și copii – Lidiana, Ion și Alexandru este o familie ideală, unde domnește dragostea, respectul, ajutorul reciproc, iar cartea are un loc de cinste.

Familia Hellis: tata – Osama (medic), mama – Rahma (bijutier) și copiii – Hamza, Băsma, Husein și Nebras este o familie inteligentă, pentru care cea mai mare bogăție o reprezintă cei patru copii și biblioteca personală.

E bine să faci carieră, dar să fii mamă e cea mai plăcută meserie. Eu sunt mamă, soție, psiholog, bucătar, pedagog, dădacă și multe alte roluri îndeplinesc în familia mea, ne-a mărturisit Rahma, mamă a 4 copii.

În cadrul activității am citit  populară „Tata și feciorii” care ne învață să prețuim familia, am discutat și analizat mesajul, am împărtășit din experiența de a fi părinte, dar am avut și o pauză de întrebări, în care părinții și copiii și-au adresat, reciproc, întrebări!

A fost interesant!

 

 

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s