Activităţi

Cărți noi cu povești

Dragi cititori, cine dintre voi nu iubește poveștile? Cu siguranță vă plac cărțile cu povești, mai ales când ele sunt noi, ilustrate și atractive.

Recent, fondul bibliotecii Nicolae Titulescu s-a îmbogățit cu câteva cărți noi, inclusiv cu povești, pe care vi le prezentăm cu drag!

101 de povești minunate, colecția Povești celebre300x300.jpg

Carte conține povești distractive cu multe aventuri și personaje destul de simpatice, care vă vor însoți și vă vor îndruma să descoperiți lumea basmelor. Povești  precum Vulpea și barza, Scufița Roșie, Lupul și vânătorul, Rățușca cea urâtă, Regina Zăpezii, Piele-de-măgar, Degețica, Rapunzel, Cei trei purcelui și multe alte povești îndrăgite, vă așteaptă în această carte!

101 povești minunate. – Chișinău: Editura ARC, 2016. – 123 p.

10 povești hazlii pentru copii zglobii cu și despre Zâne și vrăjitoare

Cartea văpoveti-hazlii-pentru-copii-zglobii-cu-i-despre-zane-si-vrajitoare propune să luați bagheta magică și s-o ajutați pe Zâna Colorela să dea culoare regatului din Colorama! Veți asista și la concursul Cea mai bună Zână a anului 🙂 Veți citi despre o bgahetă care face doar ce vrea ea, nu ce vrea stăpânul, despre o zână din Codrul Înghețat, veți afla cum e la școala Zânelor și multe alte lucuri captivante!

Bertholet, Claire. 10 povești hazlii pentru copii zglobii cu și despre Zâne și vrăjitoare / Clarie Bertholet. – București: Prut, 2015. – 63 p.

 

10 povești  hazlii pentru copii zglobii cu și despre Pirați

În special, băieților le plac asemenea povești. Cartea vă propune să citiți urБез названияmătoarele istorioare: Sub vraja muzicii, Direcția: Marea Cascadă, La abordaj, micule mus, Vacanța Milenei Trinchet, La școala piraților, Stânca-Țestoasei, Două păsări pe o corabie, O comoară bine ascunsă, Unirea dă putere, Prin inelele lui Saturn.

Bertholet, Claire. 10 povești hazlii pentru copii zglobii cu și despre Pirați / Clarie Bertholet. – București: Prut, 2015. – 63 p.

 

Cele mai frumoase povești de Frații Grimm, colecția de Aurcele-mai-frumoase-povesti-de-fratii-grimm-colectia-de-aur_1_produs

Este o carte minunată ce conține ilustrații superbe și personaje de neuitat, care îi vor conduce pe micii cititori în lumea nemuritoarelor povești scrise de frații Grimm: Hansel și Gretel, Prințul fermecat, Fluierul fermecat, Muzicanții din Bremen, Pasărea de aur, Peștișorul de aur, Frățior și surioară și altele.

Grimm, frații. Cele mai frumoase povești de Frații Grimm, colecția de Aur. – Chișinău: Editura ARC, 2016. – 120 p.

Lectură plăcută!

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s