Activităţi

E minunat să ai un oraş al tău!

Participanții proiectului internațional „Orașul meu, orașul tău” – elevii liceului „Iulia Hasdeu”,  diriginte Eugenia Sarabaș, s-au bucurat de rezultatele mult așteptate. Prietenii virtuali de peste Prut, diplomele, desenele și eseurile colegilor din orașele Brăila și Brașov, premiiile, aprecierile, surprizele, aplauzele i-au emoționat de-a binelea pe elevi.
” Suntem în așteptarea noilor proiecte, concursuri, programe, servicii,” ne-au mărturisit entuziasmați fidelii cititori ai bibliotecii N. Titulescu.

Sincere mulțumiri tuturor copiilor, învățătorilor, bibliotecarilor, Mihaela Stanciu, Melania Luana Butnariu, din cele mai frumoase orașe: Brăila, Brașov, Chișinău.
Ați depus toată dragostea și admirația în cuvinte și culori față de orașele natale.

Mulțumim bibliotecii Nicolae Titulescu pentru promovarea valorilor naționale, pentru că ne îndeamnă să participăm la diferite concursuri municipale și internaționale. Felicitări și celor de peste Prut. Vom continua colaborarea și cu Ajutorul lui Dumnezeu poate vom face o întâlnire cu elevii minunați din clasele a III-a din Brăila și Brașov, România. Felicitări tuturor elevilor clasei a III-a ‘A”, de la Liceul Teeoretic Iulia Hasdeu, Chișinău, care au perseverat și le-au reușit. Bravo, copii! La mai mult și la mai mare!, a menţionat doaman Eugenia Sarabaş.

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s