Activităţi

Colecţia "Prima mea enciclopedie"

Editura RAO pune la îndemâna părinţilor şi a copiilor un produs cu totul nou. Un nou standard de calitate, un nou mod de abordare. Cu un text succint, în condiţii grafice excepţionale (ilustraţii color pline de farmec cu o încărcătură informaţională surprinzătoare), cu materiale durabile de cea mai bună calitate, într-un format uşor de mânuit, sinteze excelente asupra unor teme eterne şi actuale totodată. La moment, colecţia „Prima mea enciclopedie” cuprinde 13 volume destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-5 ani, fiecare din ele are la bază o anumită temă. Din ele copiii pot afla multe lucruri interesante despre animale, plante, corp omenesc, univers, transport,meserii, vreme, istorie, despre viaţa de la ţară, mare, vreme. Modalitatea simplă de abordare a temelor a făcut ca volumele din această colecţie să aibă o mare popularitate şi în biblioteca Nicolae Titulescu:

Cartea dată îţi explică starea vremii şi fenomenele meteorologice, te ajută să înţelegi ce este aerul, vântul, norii, ploaia… Şi mâniile cerului. Pe lângă cele patru anotimpuri descrise în aşa fel ca copii să înţeleagă de ce ele există şi cum se formează, volumul cuprinde informaţii despre ce este o  hartă meteorologică, ce sunt cataclismele naturale şi cum să ne ferim de ele.
Volumul de faţă al Colecţiei „Prima mea enciclopedie” are ca temă corpul uman. O minienciclopedie care îi ajută pe copii să înţeleagă mai bine corpul omenesc, îi vor cunoaşte organele principale şi vor învăţa să aibă grijă de el şi să-l menţină în formă.Tototdată, pot afla de ce oamenii sunt atât de deosebiţi unii de alţii, prin ce se aseamănă, cum a evoluat omul în decursul vremurilor, istoria vieţii: cum apar copiii şi cum se dezvoltă în pântecul mamei, naşterea şi creşterea lui; cele cinci simţuri, diferite procese care au loc în organism. Este o carte extrem de utilă părinţilor care vor să lămurească copiilor într-un mod mai simplu toate fenomenele prin care trece organismul uman.
Mica enciclopedie, bogat ilustrată, reprezintă un ghid minunat cu ajutorul căruia copilul dumneavoastră poate să pătrundă în tainele unei lumi mirifice. O cărticică extraordinară prin care copiii pot afla despre lumea extraordinară a plantelor, marile familii ale lumii vegetale, tainele grăunţelor, fructelor, florilor. Totodată aflăm despre diversitatea plantelor, istoria lor, apariţia şi viaţa lor, sănătatea plantelor şi la ce ne ajută ele. Toate acestea copiii le pot afla dintr o singură carte.
Dinozaurii au fost animale vertebrate care au dominat ecosistemele terestre pe o perioadă de aproximativ 160 de milioane de ani, prima dată apărând pe planeta noastră cu aproximativ 220 de milioane de ani în urmă şi au dispărut acum circa 65 de milioane de ani. Cartea „Dinozaurii” a colecţiei „Mica mea enciclopedie” cuprinde informaţie interesantă despre lumea din vremea dinozaurilor, diversitatea lor, viaţa şi reproducerea dinozaurilor, evoluţia şi dispariţia lor.Este o carte pe care copiii o citesc dintr-o răsuflare, făcând cunoştinţă cu istoria îndepartată a vieţii pe Pământ.
  1. Cum este vremea.- Bucureşti, 2006.- 88 p.
  2. Corpul omenesc.- Bucureşti, 2005.- 120 p.
  3. Plantele.- Bucureşti, 2007.-120 p.
  4. Dinozaurii.- Bucureşti, 2003.- 120 p.
Publicitate

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s