Lecturile verii

Programul "Copiii Chişinăului citesc o carte"

Biblioteca Nicolae Titulescu s-a încadrat activ în realizarea Programului „Copii Chişinăului citesc o carte”. Scopul acestui program este de a atrage utilizatorul la lectură şi de a promova literatura pentru copii.
Copiii Chişinăului în acest an se bucură de cartea Claudiei Partole – „Floarea iubirii”. Pentru promovarea cărţii am organizat o expoziţie de carte cu acelaşi generic. La expoziţie au fost expuse şi alte cărţi scrise de Claudia Partole, care dau posibilitate copiilor să ia cunoştinţă cu viaţa şi activitatea scriitoarei. Mesajul de pace al acestei cărţi, suntem siguri, va ajunge la sufletul fiecărui locuitor de pe Terra. Cuvintele cheie „Să ştii că războaiele pot fi oprite cu un zâmbet, cu o floare, cu un cuvânt de dragoste” te fac să meditezi, te fac mai bun, mai frumos, mai îndrăgostit de tot ce-ţi oferă viaţa. Iubeşti şi atunci când te bucuri de-un firicel de iarbă, de-un răsărit de soare, de-un murmur de izvor, de glasul blând al mamei, de-un zâmbet nevinovat. Dragostea e pace, armonie. Despre toate aceste lucruri am discutat cu micii noştri cititori pe parcursul orei de lectură dedicată operei date.
Fie ca „Floarea iubirii” a Claudiei Partole să facă în continuare minuni. De la noi doar se cere să credem în puterea iubirii.

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s